A gyerekszoba már lassan tényleg teljesen készen van, tegnap este végül a kis fali dobozkákba szánt színes papírt is felragasztottam. Már csak azt kell kitalálni, hogy mit is tartsunk ezekben a kis tárolókban, bár csetresz azért mindig akad. A tovább gombra kattinva az elkészítési leírást találjátok.

Hozzávalók:
kis dobozok – Baumax
képkeret rögzítő akasztó
festék, pác ízlés szerint
dekorpapír, színespapír – HobbyMűvész

Lelőhelyek:
Baumax
HobbyMűvész

Hogyan készül
A kis natúr fa dobozokat a rémséges fehér vastaglazúrral lekentem, vagy egy hétig forgattam őket a teraszon, mire minden oldaluk megszáradt és már nem bűzölögtek a festéktől. Képtelenség volt szépen festeni, nem is lettek remekművek, a vízszintes felületen is megfolyt a festék, nem is csináltam sok közeli képet. Eredetileg egy nem is fedő, fehér pácot szerettem volna, ami ráadásul vizes bázisú, ezt meg még a raklapos projekthez vásároltam és azóta is próbálom elkenni de istennek se fogy… ki lesz dobva szegény a kukába és kész. Na de a lényeg! A kis dobozokat nehéz ügyesen rögzíteni, mert nem sík a háta/alja, ezért a kis peremébe került bele a képrögzítő. Mivel nem kell majd nagy súlyt megtartania, dobozonként egyet használtunk.
A doboz belsejébe kétoldalas ragasztóval ragasztottam bele a dekorpapírokat, gondoltam dekupázsra is de ez ezerszer egyszerűbb megoldás volt. Ennyi. kész is a három dobozka, várják a lakóikat.

Share →

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük