További fali doboz tárolók, nem csak gyerekszobába. Amikor elkezdtem ezen az ötleten agyalni, akkor a külföldi források miatt én is valami használt dobozban gondolkodtam de hamar fel kellett adnom. Itthon se épkézláb, kellően avittos zöldségesládát se hasonló kaliberű borosdobozt nem találni, vagy csak én nem tudom, hogy hol kellene keresgélni. Ezért kerestem újat, de az se volt egyszerű, hogy ne kerüljön darabja többezer forintba. Ha találnék a Baumaxosnál még jobbat akkor szívesen tennék máshova is, most egyelőre ismét ihletgyűjtésben vagyok, ha valaki tud dobozlelőhelyről akkor viszont ne fogja vissza magát!

Képek forrásai: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Tagged with →  
Share →

2 Responses to Fali tárolódobozok – inspirációk még

 1. zsukk says:

  Halihó!

  Elég sok helyen körülnéztem már farekesz\borosdoboz\almásláda témakörben, de nem nagyon találtam még megfelelőt barkácsoláshoz! 🙁 Esetleg van valami fejlemény dobozlelőhely téren?

  Köszi a segítséget!
  Zsukk

  • Juli says:

   Szia!

   Én végül a Baumaxban találtam sima kis tárolóládákat, nyers fa volt és több féle méretben adták. Azt festettem fehérre. Aztán találtam pár hete a Tshibo-nál is azt meg napok alatt elkapkodták pedig az tényleg isteni és nem is volt drága. Más ötletem nem maradt 🙁

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük