Nagy megtiszteltetés nekem, hogy Juli felkért, alkalomadtán posztoljak szerintem csúcsszuper honlapján. S miért, honnan is ismerjük mi egymást? Igazából több hasonló is van kettőnkben, azonos az érdeklődési körünk (leszámítva a horgolást 🙂 ) – tán ezért is lettünk ismerősök: lendületes fiatalok vagyunk, két édibébi lányka örökaktív anyukái, akiknek folyton valami újon, egyszerűségében nagyszerűn, könnyen megvalósíthatón, dekoratívon jár az eszük. Szeretünk alkotni, gyerekekért, kisgyerekes anyukákért tenni.

Nade, akkor lássuk első “lakásműhelyes posztomat”!
Két örökaktív lánykánkkal nem egyszerű a nyaralás. Olyan helyet kell választanunk, ahol mindketten levezethetik energiáikat, de azért a miénket se szívják le teljesen.
Nyaralásunk egyik állomása a patcai Katica tanya volt.
Tudom, tőlünk egy kicsit messze van, de mi szerencsére pont a közelében időztünk, s eszembe jutott, hogy egy napot ott tölthetnénk. A hatalmas területen 40 féle őshonos és származtatott háziállat, tucatnyi kültéri játszóalkalmatosság, lovagvár, csúszdaház, erdei kötélpálya és óriás lecsúszó, gokartpálya… egyszóval millió kaland várja a betévedőket vagy célirányosan ideérkezőket!
Sajnos kreatív foglalkozáson nem volt lehetőségünk részt venni, mert hétköznap kerestük fel a tanyát. Aki arra jár, ne feledkezzen el beugrani! Remek élmény volt nemcsak a gyerekeinknek!
Share →

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük