Kedves új Lakásműhely tagok!
Remélem, hogy azért regisztráltok ilyen sokan az utóbbi napokban, mert feltett szándékotok, hogy ezen az oldalon keresztül osszátok meg a nagyvilággal kreatív alkotásaitokat, akár fényképként vagy ne adj isten komplett elkészítési leírásként.

Hogyan hozhatok létre új bejegyzést itt a Lakásműhelyen?

1. Regisztrálj az oldalon, ezt akár Facebook, Twitter vagy Google+ felhaszálónévvel is megteheted. Regisztrálok Ha már használtál valaha WordPresst akkor az oldal kezelése ismerős lesz.

2. Ha belépsz, látni fogsz egy fekete menüsávot az oldal legtetején, ahol van egy +New gomb is, melyből nyílik a Post gomb, ide klikk.

3. Megjelenik az “Új bejegyzés írása” oldal. Adj címet a bejegyzésednek.

4. Írd meg a bejegyzés szövegét, úgy, mintha egy szövegszerkesztő programot használnál.

5. Válaszd ki a bejegyzéshez illő kategóriákat, többet is választhatsz! Ha szeretnél javasolni újat, írj nekem kérlek.

6. Adj meg a bejegyzéshez illő cimkéket (tageket). Pl. varrás, gyerekruha, gesztenye, ősz, uhu-ragasztó stb. Ami már létező cimke azt a rendszer begépeléskor feladja neked.

7. Ha szeretnél fotót feltölteni, akkor a Feltöltés/beillesztés gombra klikkelj és a saját gépedről töltsd fel a fotó(ka)t. Ha ez a rész nem egyértelmű, akkor a fotófeltöltésről csinálok egy külön kis fejtágítót.

8. Ha a szövegben szeretnél klikkelhető linket elhelyezni, akkor jelöld ki a linkesítendő szöveget, klikkelj erre a kis gemkapocs-szerű gombra majd a felugró ablakban add meg a linket.

9. Ha még nem szeretnéd publikálni a bejegyzést, akkor a Mentés vázlatként gombra klikkelj.

10. Publikáláshoz nyomd meg a Közzététel gombot.

11. Éljen! Írtál egy cikket!

Tagged with →  
Share →

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük