Lakásműhely – kézműves alkotóbázis anyukáknak, gyermekfelügyelettel

Így indult a Lakásműhely 2011 decemberében. Aztán elkezdtünk kampányszerűen gyerekeket szülni és egy kicsit leálltunk a műhelyekkel. Lett helyette egy egyre jobban futó honlap sok-sok ötlettel és kicsit átalakultak az elképzeléseink. Szeretnénk egy olyan kreatív közösséget kovácsolni, ahol kortól, nemtől és minden egyébtől függetlenül ötleteket kaphat az, aki a két kicsi kezével alkotni szeret. Ahol el is lehet dicsekedni az alkotásokkal, körbe lehet mutogatni a képeket és be lehet érte zsebelni a többiek elismerő virtuális csettintéseit. Ehhez még sok munka áll előttünk, szeretnénk jól használható fórumot, belső levelezést, atomrakétát, világbékét. Addig is gyertek és használjatok minket!

Regisztráljatok, írjatok bejegyzést, töltsetek fel képet vagy ha épp már elfáradtatok, akkor csak küldjétek el ezeket az info@lakasmuhely.hu -ra.

A műhelyekkel sem állunk azért le, igyekszünk újra felvenni a fonalat (haha, fonal) ezért az alábbiak is igazak még ránk:

A borzasztóan elfoglalt anyukák egyik ismérve, hogy számos teendőjük mellett mégiscsak találnak időt egy kis süteménysütésre vagy zoknifigura-varrásra.

A Lakásműhely célja, hogy ezeknek az anyai alkotó folyamatoknak olyan otthont adjon (egyikünk lakása), ahol a szükséges alapanyagok, ötletek, kávé, tea, sütemények, emberi szó, megértő tekintetek mellett gyermekfelügyeletet is biztosítunk.

A Lakásműhely egyelőre anyukai igényekhez igazodva főként hétköznaponként délelőtt vagy délután kerül megrendezésre, fergeteges ováció és lelkesedés esetén természetes bővítjük a kínálatunkat hétvégi vagy esti – utóbbi esetben szigorúan gyerekmentes – szeánszokkal.

Ha még nincs gyereked vagy éppen semmi kedved magaddal hozni akkor is szívesen látunk!

A Lakásműhely 2011 decemberi indulása óta többen is megkerestek már minket, hogy tartsunk műhelyt külső helyszínen, játszóházban, óvodában is. Nagyon szívesen teszünk eleget ilyen kéréseknek, ha érdekel ez a lehetőség, kérlek keress meg bennünket.